EGYIPTOM VÍZUM TUDNIVALÓK

Kategória: Utazás,

Egyiptom vízum – Magyar állampolgárok vízummal léphetnek be Egyiptomba (kivéve a Sínai-félszigeten, erről később), így egy nyaralás alkalmával számolni kell ezzel is. Mindent megtudhattok a vízumigénylésről ebben a cikkből!

tovább a teljes cikkhez

Egyiptom nyaralás - Hurghada, Sharm el-Sheikh, Marsa Alam

Kategória: Régió bemutatás,

Tudsz olyan helyet mondani, ami 4 órás repülőútra fekszik hazánktól és mind passzív, mind aktív nyaralásra tökéletesen alkalmas? Ha nem, akkor eláruljuk: Egyiptomban a Vörös-tenger partvidéke ilyen! És ami a legjobb az egészben, mindezt megfizethető áron átélhetitek Ti is, hogy egy Egyiptom nyaralás a legjobban sikerüljön.
 
Sokakban úgy él Egyiptom, hogy ott csak henyélni lehet a tengerparton a sivatagi homokban és élvezni az all inclusive pazar ellátást. Azonban ez nem csak így van, hiszen a Vörös-tenger élővilága, a sivatagi programok és az egyiptomi történelmi emlékek igazán aktív nyaralássá változtatja az ottlétünket!
tovább a teljes cikkhez

A 10 legszebb görög strand 2019-ben

Kategória: Régió bemutatás,

Idén is megszavazták a legszebb görög strandokat a TripAdvisor olvasói. Görögország nagy népszerűségnek örvend a magyar turisták körében és a görög tengerpart sokak szemében a legszebbek között van. Szerencsére sok sziget közül választhatunk, így rengeteg szép strandot láthatunk.
tovább a teljes cikkhez